Başkanın Mesajı | Demirli Yapı

444 36 75

BAŞKANIN MESAJI

İnanmak her zaman başarıyı getirir

Demirli Yapı olarak sektörün önde gelen markalarından biri olma hayalimizi; inanarak, inandığımız değerlerin uğruna savaşarak ve çok çalışarak başardık. Sektördeki saygınlığımızı hızlı, dürüst ve ilkeli olmamızla hak ettik. İnşaat sektöründeki geçmişimizi, bu işe başladığımızdan bu yana en önemli ilkemiz dürüstlük, insana yatırım ve insana saygıya borçluyuz.

Başarılı olmamızın sırrı; profosyonel kadromuz, piyasaya hakim uzmanlarımız, yaptığımız işe olan inancımız, dayanıklılık ve kararlılık her zaman prensibimiz olmuştur başarımızı bu değerlere borçluyuz.

Hedefimiz; yeniliklere açık, eğitime önem veren hak ettiği yeri korumak ve geliştirmek olan Demirli Yapı rekabetçi piyasa koşullarında hiç bir zaman ilkelerinden taviz vermeden, sektördeki yenilikleri ilk önce görüp, geliştirip, daha iyiyi daha kaliteliyi sunmaktır.

Projelerimizde her zaman, konfor, çevreye olan saygımız, sağlamlık, zamanında teslim gibi önem verdiğimiz hususlar bizi hakettiğimiz yere taşıdı.

Demirli Yapı olarak sektörümüzdeki rekabet ortamında ilk gün ki heyecanımız ve coşkumuz ile her zaman daha ileriye gitmek için çalışmalarımız devam ediyor.

Yönetim Kurulu Başkanı
         İdris Demirli

 

Merkez Ofis
Zümrütevler mah. Başöğretmen cad. Demirli İş Merkezi
No:24 - Kat:5-6 Maltepe - İSTANBUL

0216 388 07 05
info@demirliyapi.com.tr
Demirli Park Plus Satış Ofisi
Sahrayıcedit Mah. Mümin Deresi Sk. No:12-14
Kadıköy - İSTANBUL

444 36 75   |   0216 671 10 50
info@demirliparkplus.com.tr
Bizi Takip Edin!
444 36 75